Reunie 3 

23 jaar later, gaat het dan toch weer gebeuren  reünie nummer 3 is een feit.

Wij hebben er veel zin in en jullie allemaal ook natuurlijk. 

We hebben een mooie locatie gevonden nl het Fries Congrescentrum Drachten.

       

Er is nog veel te regelen omdat we  weer een prachtig feest willen neer zetten net zoals de beide vorige  reünie's.  Jullie kunnen je aanmelden op de /contact-informatie pagina. 

De datum staat vast op 20 oktober 2018 , om 20.00 uur willen we beginnen en dan tot een uur of  half twee.

Reünie 1995

Reunie 2  

Reünie nr 2 was op 28 oktober 1995 en was wederom een succes, we hadden bij de voorbereidingen gedacht dat we ongeveer 400 personen konden verwachten, maar tot onze grote verbazing werden het er 550. Het was 5 jaar later en een gezellig feest met muziek , lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een weerzien van oude bekenden die weer leuke herinneringen ophaalden.
Reünie 1990

Reunie 1

Reünie nr 1 was op 24 november 1990 nu 28 jaar geleden, wat een fantastisch feest is dat geworden met een geweldige opkomst van 600 mensen in Vreewijk.

Hier nogmaals het verhaal, waar veel nog wel even van zullen genieten en zich wel herkennen.

Een avond en nacht waarover wel een boek geschreven kan worden. Er wordt zelfs nu nog wel over gesproken als je een bekende treft, dan wordt ons van het bestuur ook altijd de vraag gestelt , wanneer krijgen we weer een  reünie ? Want dat wil wel bijna iedereen.

Maar terug naar 1990, zo tegen half 8 komen de eersten al en het is om 8 uur al een drukte van belang. De kommissie druk bezig om iedereen de muntjes, button en programma boekje toe te stoppen. Overal de bekende herinneringsbegroetingen al of niet gepaard " mei in dikke tuut ".

  

De ouwe juke-box van de Coos stond in de hal de bekende deuntjes van toen af te spelen en Johannes Drost zorgde er voor dat iedereen bij binnenkomst het bekende bakje Cosy Corner koffie kreeg. Ook in de grote zaal werd het een drukte van belang met handen schudden etc....

  

Vreewijk had enorm z'n best gedaan om er iets gezelligs van te maken, wat o.a. tot uiting kwam in het kleine kroegje in de doorloop naar de grote zaal en later op de avond, toen de voorzaal open ging, en de discotheek met o.a. Henk Wieland er een gezellige boel van maakte.

In de grote zaal speelde een groep speciaal voor deze avond geformeerd, met nog diverse gastoptredens, o.a. van de bekende band Liberty die vele optredens hadden in Drachten, en ze al gauw waren ingeburgerd in de Coos.

Liberty

In de loop van de avond kon men zich ook nog te goed doen aan een scala van warme en koude hapjes in de Serre.

De opzet was om tegen 1 uur te stoppen, maar de laatsten gingen zo ongeveer om 4 uur weg. Wat opviel was dat iedereen z'n vervoer zo goed geregeld had. Auto's , busjes en taxi's reden af en aan om iedereen af te leveren en weer op te halen.

We hopen dat ook deze 3e  reünie weer een groot succes zal worden, waar nog lang over zal worden gesproken.


Reünie 1990